Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-28-2008, 18:11   #1
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Standart Başbakan'ı kızdıran soru..

Erdoğan Güngören’deki incelemelerinin ardından basın mensuplarının sorularını da cevaplandırdı. Başbakan Erdoğan, bir soruya sert tepki gösterdi. İşte o soru ve Erdoğan’ın verdiği cevap:

Suikast ihbarı mı?

Başbakan'ın saldırıyla ilgili açıklamalarından sonra bir basın mensubu Başbakan'a “Sayın Başbakan, dün gece saat 20:00'de Veli Efendi Hipodrumunda bir programa katılacaktınız ancak, bomba ihbarı üzerine programı iptal edip Ankara’ya gittiğiniz söyleniyor” dedi.

''Çok büyük edepsizlik''

Gazetecinin sözlerine ''Bunu kim söylemişse kusura bakmayın çok, edepsizlik etmiş, çok büyük terbiyesizlik etmiştir'' karşılığını veren Başbakan Erdoğan, ''Bugüne kadar Tayyip Erdoğan, asla böyle bir şeyden kendisi kaçarak bakan arkadaşlarını orda bırakmaz. Başbakan olarak önemli bir toplantı sebebiyle Ankara’ya gittim'' diye konuştu.

''Arkadaşlarımı intihar komandosu mu yapacağım?''

Öfkesini, “Yani ben kaçacağım, Başbakan Yardımcımla iki bakan arkadaşımı orada intihar komandosu olarak mı bırakacağım? Böyle ayıp olur mu? Böyle bir edepsizlik olur mu?'' sözleriyle dile getiren Başbakan Erdoğan, Ankara'ya gitme gerekçesini de şöyle açıkladı:

''Önemli bir toplantı için oradaydık''

''Bu çok çirkin bir şey. Asla böyle bir şey sözkonusu değil. Ankara’da yapmamız gereken önemli bir toplantı olduğu için, ilgili bakan arkadaşlarımı oraya bıraktım, onlar da orayı takip ettiler.''

habervaktim.com

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder