Belediyelerde tarih yazacağız
Demokrat kardeş senin ne zorun var sp ile.Sp yani milli görüş en iyi belediyecilik yapan kuruluştur.Bak gör şimdikinden çok daha fazla belediye alacaktır.Ak Parti belediyesi diye övünüp durduğunuz belediyeler çok kan kaybetti.Çalışmıyorlar.Parti ismiyle kazanıyorlardı belediyeleri o da kalmadı artık.Bak ben kendi yaşadığı çevrede 12 akpartili belediye var bir daha ki seçimde 5 ini alsalar iyi.Çünkü Akparti belediyeleri içereisindeki çıkarcı kişiler birbirinin kuyusunu kazıyorlar.Emin ol sp önümüzdeki yerel seçimlerde belediye anlamında büyük atılım yapacak.Gödüğüm bir şey var yerel yönetim okullarına çok önem veriliyor ki daha öncekinden çok fazla önem veriliyor.Ve Akparti belediye meclis üyelerinden parti belediye yönetimleri içerisinden benim yaşadığım ilçedeki ve ildeki belediyelerde sp ne büyk katılım var.Yani iş olsun diye değilde gerçek ve görünür olan bilgilerle konusursak daha iyi olur.Yani ben de akparti den köyde olmaz kasabada olmaz diye konusurum ama bu gerçeği değiştirir mi?Kısacası demokrat kardeşim bu milletin ne yapacağı belli olmaz öncelikli kesin yargı ve hiç bi bilgilendirici yönü olmayan yorumlardan kaçınak daha faydalı olur kanaatindeyim.Bu arada hayırlı kandiller kardeşim.Rabbim hepimize miraca ermeyi nasip etsin inşallah.selam ve dua ile...
|