07-30-2008, 03:06
|
|
|
Milli Görüş'te canlanma:Yeniden yenilikçi hareket...
Alıntı:
pirinçkentli Nickli Üyeden Alıntı
Valla olabilir kardeşim tabi ki inanıyorum ben sana.Ama milli görüş hala avrupada çok büyük çok tanıdığım var.Ama ne farkeder demiyorum sp milli görüsün sadece siyasi kanadıdır.İyi bi revizyon ve iyi bi kadroyl tabi medya desteğiyle bir yerlere gelebilir kanaatindeyim.Ama hayırlısı kardeşim yaaa.Hayırlısı olsun hakkımızda...
|
Tabiki hakkimizda hayirlisi.. acik konusayim ben milli görüse cok saygiliyim, burada milli görüs teskialatina üyeyim, milli görüs camiisinde faal olarak görevliyim, esim ve ailesi tam anlamiyla milli görüscü..
Milli görüsten Allah razi olsun ki diyanet bile cesaret edemezken buraya gelmis, camiiler acmis, insanlari bilinclendirmis, dinini, milliyetini bilen gencler yetistirmis, bu senede Milli Görüs teskilatiyla hacca gidiyorum..
Ben milli görüsü bir siyasi parti olarak görmüyorum ama sp benim icin bir siyasi partidir ve benim mensubu oldugum partiyi acimasizca elestiriyor bu nedenle sp yi daha dogrusu sp lileri asla tasvip etmiyor ve siyaset tarzlarini hic etik bulmuyorum bu nedenle sp yi ben diger partilerle ayni kategoriye koyuyorum...
|
|
|