Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-31-2008, 00:06   #53
Kullanıcı Adı
parabol
Standart "Atatürk Cumhuriyetinin Peşindeyiz.."
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Muhtirayi savunuyorsaniz hic tartismayalim arkadaslar hic bir neden ama hic bir neden o muhtirayi gerekli kilmaz o zaman 82 darbeside gerekliydi millet birbirini vuruyor, öldürüyordu!..
arkadaslar resmen minareye kilif uydurmaya calisiyoruz, demokrasiye darbe vuran bir durumu savunur oluyoruz..
ihtimallerden yola cikarak o muhtira gerekli dersek ak partide kapatilmali gibi bir varsayima varabiliriz..
o muhtira demokrasiyi zedelemistir, ne güzekl halk demokratik tepkisini gösteriyor, mitingler yapiyordu askerin ne haddine halka muhtira vermek yüzde 10 un hakkini koruyacagim derken yüzde 80 ne muhtira vermek ortami genisletmekmidir..
bu acik ve aleni sekilde cogunlugu tehdit etmedir, demokratik ülkelerde ben böyle durumlari kabul etmem yok diktatörlükle yönetiliyorsak "sen cok yasa pasam, ne güzel haddini bildirdin" diyelim evren pasa gibi basimizin taci yapalim! sonrada yillar gecincen ayni evren pasaya yaptigimiz gibi günah cikarmak adina taslayalim...
1. 82 darbesini destekliyorum abi...

2. sözde demokrasi adına kimse bnim eğitim öğretimim engelleyemez yolda yürümemi zorlaştıramaz...

3. ben kimseye çok yaşa paşam demiyorum ama seni taşlayalım paşamda demiyorum demememiz gerekitiğini olaylara başka açıdan bakmamız gerektiğini söylüuorum...

4. bu halkı sadece %47 oluşturmuyor...
parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla