07-31-2008, 01:57
|
|
|
"Atatürk Cumhuriyetinin Peşindeyiz.."
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
kardes kimse sana bizim gibi düsün demiyor.. ancak ben birey olarak darbey, muhtira gibi demokrasiya disaridan müdahaleleri kabul etmiyor, kiniyor ve onu destekleyenlerin fikirlerine saygi duymuyorum!..
benim icin hic bir neden darbe, muhtira icin gecerli degildir o yüzden "gerekliydi" aciklamasi bana pek birsey ifade etmiyor, ben demokrasi asigiyim, demokrasiye müdahale eden gözbebegimiz orduda olsa tepkimi koyarim...
birileri rahatlasin, birilerinin gazi alinsin diye demokrasiye balans ayari yapmaya kimsenin hakki yoktur, su anda Türkiye hala daha 3. dünya ülkeleriyle ayni kulvardaysa bunda becereksiz siyasiler kadar darbelerle demokrasilere kesinti vuran askerlerin katkisida fazladir!..
uzun lafin kisasi en büyük asker bizim asker deyip, onlarin demokrasiye müdahelesine "eyvallah" diyecek birisi degilim!
|
İyi peki demokrasi için anamızı ağlatmaya devam etsinler bizde demokrasinin gereği diye bir şey yapmayalım..Bana zarar verdiği noktada demokrasi falan tanımam ben o zaten demokrasi de olmaz...
|
|
|