08-01-2008, 23:41
|
|
|
Konya'da yurt binası çöktü- 17 ölü
Alıntı:
cartman Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Akşam Nickli Üyeden Alıntı
Evet, beyin yıkama.
Aileleri daha çocuklarını kimlere emanet ettiğini bile bilmiyor. Hiçbiri u binayı görmemiş bile.
Muhtemelen aracılar vasııtası ile toplanan kuzucuklar bunlar.
Binaya göz yumuluyor. Ahırdan bozma, köpek bağlasan durmaz bir bina.
Fakir insanların çocuklarını bir tas çorba uğruna yolladıkları bir kurum(!). Kaçak göçek,sahibinin bile belli olmadığı bir yer. Zaten bu kazadan sonra ortaya asla çıkamaz. Muhtemelen de yurt dışına kaçacaktır. (Batı veya Amerikaya)
|
Cocuklar tup patlamasından hayatını kaybediyor binanın cokmesınden degil..Gidip gormus gibi tasvir etme ukalıgında bulunmusunda onuda kör zihniyetine baglıyorum ;) Cocuklarını nereye gonderceklerını sana mı sorcaklar ? İngilizce kursuna gonderırken cocuguna danısmıyorda Kuran kursuna gonderırken mı danısması gerekiyor ;)
|
kesinlikle katılıyorum..çocuk bu ya..aklı fikri yerinde olsaydı çocuk denmez ve ülkemizde de reşit olma yaşı 18 olmazdı..değil mi? çocukken öğrenmeyecek de ne zaman öğrenecek dinini merak ediyorum..okullarda kafasını saçma sapan fikirlerle hocalar karıştırdıktan sonra mı? darwini savunan hocalar hala maymun atalarımız derken mi? ne zaman söyler misiniz? ya da tv de aşklı meşkli lise dizilerini seyrederken mi öğrenecek dininde bunların kesinlikle yasak olduğunu? sizce ne zaman?
|
|
|