Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-02-2008, 01:03   #10
Kullanıcı Adı
Akşam
Standart Yurt, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden izinle açılmış
Peki.
Sağasağlam bir binaydı, tünel kalıp sistemi vardı, çökme tamamen Allahın takdiridir, LPG sisteminin delinmesi de Allahın takdiridir. Kaderdir, denetleme falan asla gerekmez. Bina yasaldır, kimsenin suçu yoktur, aynı tarz binalar yapılıp içine çoluk çocuk doldurulmalıdır
Zümrüt apartmanı da (Gümüş değil) aşırı sağlamdı, durduk yerde yıkılması tamamen Allahın takdiridir, yoksa belediye işini tam ve eksiksiz yapmıştır, oradakilere ''sağlamdır,oturun'' falan dememiştir vs vs.

Bu mu?

İster sil,ister silme. Silersen foruma uğradığıma pişman olup bir daha girmem,kurtulursun benden. Peki ya doğrulardan??
Elimize de iğneyi batıracağız vakti gelince.

LPG nin patlama aralığı, gazın oksijene oranı %1.5 ila %9 arasıdır. Daha az veya fazla olsa patlamaz. AÇık alan-kapalı alan farketmez, yeter ki oran tutturulsun. Ani yanma (patlama) anında gaz 900 kat genleştiği için kapalı alanda yıkıcı olur. Bu konuda akademik bilgim vardır, MMO dan sertifikalıyımdır. Benzer bir konuda öğretmenlik yapmaktayım.

Benim içim yanıyor içim. Pisi pisine ölen insanlar, ahmakların yüzünden ölen insanlar için üzülüyorum.

Kan kimin elinde konu odur. Oraya inşaat izni verende de, inşaatın kaçak kısımlarını görmezden gelende de, oraya göz yumanda da, orayı yönetenlerde de.

Akşam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla