08-03-2008, 21:12
|
|
|
Tiyatro Oynayanlar Buraya
mustafa kardeş ben düşündüğümü anlatamadım yada kendimi ifade edemedim sanırım..
Ben zaten tüm karakterlerimizin çalışkan ve dörtdörtlük olma konusunu size ifade etmedim.Yanlızca seçtiğiniz karakterlerle burda oyun oynuyacağız elbet ama ben seçtiğiniz karakterlerin bizim oyun statümüze uymucağını belirttim.buda bi görüş tabiki..Sonuçta burda piyes yazılı değil.Siz kendi seçtiğiniz hayali karakterinize göre yazıcaksınız ve bende öyle... buda gerçeğe dönük gibi olucak ister istemez.Bu gerçek bi tiyatro değil tabi,kısacası normal forum konuşmalarındaki tek değişikliği karakter farklılığı olucak,Ve biz burda ona göre konuşup oynucaz.ama banada biraz hak verirseniz bu bir piyesde olsa ben burda istekli bi biçimde sizin seçtiğiniz o karakterinizle konuşamıcam.çünkü en sevmediğim tip insanlar seçilmiş bize ve foruma yakışmayacak şekilde..tabiki seçiminizde özgürsünüz ama ben burda bir içkiciyle muhabbet etmek istemem derdimi birazda olsa anlatabilmişimdir umarım..
sanırım çok sorun çıkarttım isterseniz beni oyuna almayabilirsiniz.Ki sanırım bu olaylardan sonra oy birliğiyle atılcam
|
|
|