Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-05-2008, 23:37   #209
Kullanıcı Adı
ulkumuzturan
Standart Ülkü Ocağı Demirbaş Listesi
Alıntı:
Benide_Kapatın Nickli Üyeden Alıntı
[b][i]*Okey Takımı

*Tavla Takımı

*Abdullah Çatlı, Korkut Eken, Süleyman Çakır,Mehmet Ali Ağca, Oral Çelik gibi kahramanların(!) posterleri

*Kurtlar Vadisi, Deliyürek vs. gibi eğitim amaçlı dizilerin cd.leri

*Muştu, levye, sopa,falaka

*Ruhsatsız tabanca, bıçak

*Filistin askısı

*Bol bol küllük

*Çay ve çaya atılacak karbonat

*İnternette forumlarda sağa sola laf yetiştirecek birkaç eleman

*"Nasıl provakatör olunur" el kitabı

*Cenazelerde atılacak slogan listesi broşürü

*Linç ve kavga dövüş eylem planı çizelgesi

Bakınız buda akp demirbaşları mademki saldırı var kıssaSA KISAS

1.TALABANİ
2.BARZANİ
3.BUSH
4.YANDAŞ KAYIRMALAR
5.AK PARTİ DÖNEMİNDE DOLAR MİRYARDER SAYIMIZ 35 OLMUŞ ( ESKİDEN 5 Tİ )
6.Hırant dinkler ( biizmle ilgisi yok demeyin)
7.orhan pamuklar ( ak parti ile Türk milleti hakkında zehir kusması akp dönemindedir )
8.Cuma namazlarında hutbede okunan ( Allah indinde son hak dini İslamdır ibartesi okunmamaktadır )

Yukarıda sıraladığım ak parti demirbaşları ve eylemleri İslam alemine ve büyük Türk milletinin alehinde çalışan insanlae ve eylemlerdir sizin sıraladığınız demirbaşlar ise zararsız , insan oynarsa oynar izlerse izler kişinin kendi tasarrufudur ama benim sıraladıklarım demirbaşlar ve eylemler tamamıyla hem sizin hem benim yabi insanımızın alehine gelişen hadiselerdir , Ülkü ocakları da akp de ve diğer partilerimiz bu memleketin yasal kuruluşlarıdır ve her birisi kendi dünya görüşleriyle bu vatanı sevmektedir sen o sun sen bu sun sen ötekisin dersek bu memleket nasıl bir adım ileri gidecekAllah aşkına ak parti bu memleketi seviyorda Ülkücüler sevmiyormu bırakın bu sadece ben kavgasını Ülkümüz Turan olması dileklerimle Allah yar ve yardımcımız olsun
ulkumuzturan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla