Bush'a övgü, Ahmedinejad'a sövgü
Arkadaş bir kan bin kendini bilmez kişi yüzünden yapılan mitingler yüzünden (çamhuriyet mitingi-başörtüsüne karşı yapılan mitingler-1 mayıs vs.) yollar durma noktasına geldi bu bir gerçek.Ne kadar yorum yaparsan yap bu gerçeği değiştiremezsin.
Sana bu mitingler hoş görüntüğü için sorun yok tabi,bu mitingleri gerçekleştiren sivil toplum derneklerinden bir tanesinin liderinin yapmış olduğu kampanyada pkk lideri aponun yakınlarına burs erdiği ortaya çıktı.Abd karşıtlılığı slogan adan bu kadın torunu olcağı için abd'ye gitti ve abd vatandaşı olmak için başvuruda bulundu.Çağlayanda kürsüye çıkan tombilik sözde anadolu kadını başörtüsünü çıkarıp sallamıştı,bu kadının hırsız olduğu ortaya çıktı.Tuncay özkan gerçeğini unutmamak lazım,tabi bu mitinglere katıldıktan sonra chpye sövenleride.Her neyse,istediğin kadar 'sorun yoktu' diyebilirsin,dediğim gibi ne kadar yazarsan yaz gerçekleri değiştiremezsin,acı gerçekle karşılaşmanız ileği ile (az önce yazdıklarım).Tabi daha neler neler var ama malesef yazmak için fırsatım yok.
Ayrıca,12 şeritli yol diyorsun.Pardon ama sanırım almanyanın otobanıyla karıştırdın Türkiyeyi.Biraz alçaktan uçalım,gaza gelmeyelim başkaları yüzünden.
Ayrıca,çocuk olduğun kanısına vardım.'yüzyılın önderi' derken bana göre öyle olduğunu dile getirdim.
Dünyanın 3. lideri derken ise herkesiçin öyle olduğunu dile getirdim.
1-bush
2-putin
3- Ahmedinejad
Ben gelene kadar incir çekirdeği hacmini dolduracak bir şeyler yazarsan sevinirim.
|