Ergenekonun kayınçosu Zaman'ı Taraf'ı Yenişafak'ı Star'ı karalamaya çalışıyor
''Mesela heyecanla, özel habermiş gibi sundukları Yalçın Küçük-Apo fotoğrafları... Aklı başında bir gazeteciye bu fotoğraflar gelse, bakmadan çöpe atar. Haber değildir, çünkü yeni değildir''
Burada yazdığı 2 cümlelik yorumu (artık çemkirmemi cahilikmi demeliyim bilmiyorum) sayfalar dolusu yorum yazılabilir.
''Ey Cemaat’in gazetecisi, ey kifayetsiz dershane hocası: Sen herkesi kendin kadar cahil mi zannediyorsun?''
Burada yazdığı çemkirmeye karşın bir kitap dolusu yorum yazılabilir.
Diğerlerini saymıyorum bile.
İnsan cahilliğini kanıtlamak için ki mi zaman televizyon ekranlarında yayınlanan abuk subuk (ülkeye ne yararı varsa hala çözemedim) yarışma programlarına katılıp ib.e gibi yorumlarda bulunup ardından kavga gürültüye başlar.İyice reklamını yaptıktan sonra kendisine 'kartel' basınından transfer teklifleri gelir.Kendisi gibi cahillerin toplandığı gazete binasına girer,koltuğuna oturur.Bir kaç kişi poposunu pofpofladıktan sonra cahilliğini döktürmek için ter akıtmaya başlar.Eğer hakaret dolusu 'cahilce' yazılar yazmak köşe yazılığı ise bende bu kişiye 'ib.e' diyerek köşe yazısı hayatıma başlıyorum. Merak ediyorum,kimler pofpoflamış bi erkek gibi görünen özünde 'ib.e' olan sözde köşe yazarını ?
Kusura bakmayın seviyeyi baya düşürdüm ama adamına(!) göre muamale :-*
TV ekranlarında 'cahil' dediği yazarlarla karşı karşıya gelmesi dileği ile.
Tabi 'erkek' ise.
|