Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-15-2008, 19:30   #6
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Cemciler =Teröristler ? (Dursun Karataş'ın cenazesi)
Alıntı:
Mameki Nickli Üyeden Alıntı
Bir el kaide militanı öldüğünde cenazesine katılan müslümanlar için ben Müslümanlar=terörisler ? desem hoş olur mu sence..Bence genelleme yapmaktan kaçınsan çok iyi olur.Bu yaklaşım ne sana ne de bu partiye bir fayda sağlar.
Her insanın kendi düşüncesi vardır.İlla bu düşünce partiyle bir olmak zorunda değildir.Bu sebepten dolayı parti içi bölünmeler olur,günümüzde buna şahit oluyoruz.Benim düşüncem partiye yararlı olsun veya olmasın,ben öncelikle kendi düşüncemi dile getiririm.Her insan partisinden önce kendisini düşünür.Kaldı ki düşüncelerimin partiyle ilişkilendirilmesi çok anlamsız kaçar.

Biz,en azından ben el kaideyi terör örgütü olarak görmekteyim.Türkiye'deki Hizbullah'ıda,diğer sağ veya sol,dindar veya kom fark etmez masumları öldüren tüm örgütleri terörist olarak görürüz.Teröristlerin ne dini vardır ne de ırkı,terör sapkınlıktan başka bir şey değildir.Teröristlere veya terör örgütlerine sahip çıkan,onları savunan,onlarla aynı yerde yer alan herkes benim gözümde teröristtir.pkk olsun,ergenekon olsun,ülkemizde çökertilen Hizbullah olsun,ülkemizdeki el-kaide olsun.Düşünceleri,isimleriler fark yaratmaz.