Değildir arkadaşım değildir.Ergenekon terör örgütü sebebi ile sözde paşalar şuan içeride yatmakta ama terör örgütünün kurucuları olduğu iddia edilmekte.Kanıtları ise iddianamede geçen olaylar-fotoğraflar-banka hesaplarıdır.Cephaneliklerdir.
Yasin El Kadı hakkında ortaya atılan iddialarla ilgili ne bir TV'de belge görebildim,ne bir hangi örgüte yardım ediyorsa o örgütle ilişkisini,ne de televizyona çıkıp o insanın ismini zikreden bir örgüt görebildim.Şuan bir kanıt bulunmadığı için ve iftirada bulunup o insanın hakkına girmemek için terörist muamelesi yapmıyorum :-*
Saklanıyor ise sebebinin abd olduğunu bilmen gerekir.Masum müslüman halkını Küba'da yıllarca hais edip işkanceyle işlemedikleri suçları işlettiklerini göz önünde bulundurusak uluslararası bültenle aranan birisine neler yapmazlar ?
Elde avuçta bir şey yok iken gavurların kurduğu uluslararası bilmemne de aranıyor diyip o kişiye terörist demek yanlış olur.Ben
kanıtlarıyla konuşan insanım.
Kanıt yok ise bir insan hakkında ileri veya geri konuşmam.Ne kötülerim,ne de el üstünde tutarım.
Anlatabildiysem ne mutlu