Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-15-2008, 20:40   #4
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Cemciler =Teröristler ? (Dursun Karataş'ın cenazesi)
Alıntı:
Mameki Nickli Üyeden Alıntı
Senin teröristin benim teröristim ayrımı yapıyorsun.Uluslar arası ve üyesi olduğumuz platformları tanımıyorsun.Abd düşmanlığı da yapıyorsun ama abd ile içli dışlı olarak bu ülkeyi yöneten bir partidende uzak durmuyorsun

büyük ortadoğu projesinin eş başkanı bu ülenin başbakanı değilmi.Bunu kendisi söylemedimi.Abd kübada müslümanlara eziyet etti diyorsun bop projesi ne yapıyor peki? Kim bu projenin eş başkanı.
Arkadaşım senin teröritin benim terörttim yapmadığımı yorumlarımdan anlayabilirsin.
Onuncu,bununcu,şununcu terör örgütlerini kabul etmediğimide dile getirdim.
Konu birden bire bop'a nasıl geldi anlamadım,sağoalsın :-*
BOp konusu hakkında forumda yeterli bilgi mevcut,'ara' butonunu kullanıp 'bop' yazarsan gerekli bilgilere ulaşır bilgilenebilirsin :-*
Ayrıca günümüz dünyasında hani parti ülkenin başına gelirse gelsin ister sözde atatürkçü chp,ister abd karşıtı ödp,ister abd karşıtı tkp,ister abd karşıtı diğer partiler,hepsi abd ile ilişkili olmak zorunda ülke insanı için.Dünyayı yöneten ülkenin abd olduğunu,tüm iplerin onların elinde olduğunu unutmayalım.Yoksa İran gibi ambargo altında yaşamak mı istiyorsunuz ? Hani şu beyenmediğiniz İran gibi ? İran olmucaz diyorsunuz,olmuyoruz ;)