Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-16-2008, 13:51   #9
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Standart Ergenekonun kayınçosu Zaman'ı Taraf'ı Yenişafak'ı Star'ı karalamaya çalışıyor
Alıntı:
devrimci Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
hipermuhafazakar_sağlıkçı Nickli Üyeden Alıntı

Türkiyenin en kıymetli Gazeteleri 35 bin sayfalık delilleri okuyup manşet yapıyor, Ergenekona gelin veren Gazetenin cinsiyeti sapmış kavgacı yazarını bu çıldırtıyor ! Dünde Fethullah Gülen Hocaefendi hakkında bugüne kadar gördüğüm en haince yazıyı yazdı. Kimsin sen nesin sen ? Kişiliksiz gizli doğan medyası sizi. Ergenekonculara aşıklar sizi.
Oray Eğin'i haklı çıkarttın.Akşam, Doğan grubunun değil Karamehmet Grubunundur.Ve ikisi arasında neredeyse kan davası vardır.
Hey Allahım ya..Oray Eğin'e kişiliksiz diyenlere bak..
Devrimci, ben her gün en az 2 saatimi medyayı okumaya orada çıkan çok önemli haberleri saklamaya arşivime ayırıyorum. Bazen daha çokta sürüyor. Orağ Eğinin AKŞAMda yazdığınıda biliyorum yazarları Güler Kömürcünün ergenekondan olduğunu ordan biriyle evlendiğinide. İkisi son pamukbank davası sonucu birbirlerine girdi. Ama ondan önce millete karşı birbirlerinin değirmenine hep su taşıdılar. Doğan medyasıda dindarlara hasım bunlarda. AK Partiye kapatma davası açılınca delil servis etmede diğer zamanlardada hep aynı değirmene su taşıdılar. Doğan medyası ergenekona soğuk haber yapmıyor , Karamehmetin gazeteleride aynı şekilde. Ben bu yüzden gizli doğan medyası dedim. Öyleler çünkü.

Takip eden bilir bunları ergenekon medyasını okuyanlar değil seni anlıyorum.
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla