Başbakan fiyatı artırdı yüzler güldü
İnsanoğlu nankördür,'dua edelim' der ardından duanın hedefi başbakan değil 'yerel seçim' olarak gösterir.
Ak parti ne yapmış ? Halka yardım etmiş,kömür dağıtmış.Sebebi nedir ? 1 yıl sonraki yerel seçimler !!!
Ak parti en yapmış ? Halka yardım etmiş,yemeği olmayana yemek,elbisesi olmayana elbise,evi olmayana ev vermiş. Sebebi nedir ? Tabi ki oyyyyyy almak.
Başbakan ne yapmış ? Çocukları kucağına alıp sevmiş.Kimisine para vermiş,kimisine oyuncak dağıtmış.Neden ? Çocukların mutlu oluşu aileleride mutlu eder,sonucunda başbakan oy alır.
Ak parti belediyesi ne yapmış ? Türkiye tüm ilçelerin asfaltı var iken bilmem ne adlı (doğuda bir ilçe) asfaltı bulunmayan tek ile asfalt yapmış.Neden ? Tabi ki oy için.
Ak parti ne yapmış ? Okul olmayan yere okul,suyu olmayan yere su götürmüş,bilgisayarı olmayan okullara bilgisayar,hastanesi olmayan yerelere hastane yapmış.Üniversitesi olmayan illere üniversite açmış.
Tabi hepsi oyy için,oyla karınlarını doyuruyor ak parti o bakımdan.Dini imanı 'oy' olduğu için bu tür hizmetlerde bulunuyorlar (!)
Şimdi de bu yapılan zamın yerel seçimler için olduğunu iddia edenler 'gerizekalılar' türedi.
Bu 'gerizekalılar' kendileri gibi memuruda 'gerizekalı' yerine koyuyor.
Şuan chp hükümeti kurmuş olsa,onların yaptıklarından faydalansam yine de bu partiye oy vermem,düşünceme saygısız oldukları için.Ak partili olmadığı halde bu zamlardan ve yardımlardan faydalanan insanlar yine oyunu gider kendi görüşündeki partisine oy atar.Bunu düşünemeyecek kadar 'gerizekalı' topluma sahibiz.
Allah ıslah etsin.
'Oy için' yapıldığını düşünen var ise inşaAllah bir dilekçe yazıp 'maaşı kabul etmiyorum' der veya verilen zam parasını bir hayır kurumuna bağışlar.
Yaparlar mı ? Yapmazlar.Çünkü nankördürler.'Vergi veriyoruz' diyip parayı yerler ama diğer yandan nankörlüklerine devam ederler.
Allah kimseyi aç yapmasın açıkta bırakmasın.
Bunun için dua etmemiz lazım.Haline şükür edemeyenden hayır beklenemez.
|