Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-17-2008, 21:47   #3
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Şemdin Sakık'dan Ürküten İtiraf: "Köylüyü Kazanmak İçin Mevlid Okuttum"
Aklı selim insan bu oyunlara gelmez.Davul ve saz eşliğinde dağda teröristlerin namazla alay ettiğini,terörizmin ne olduğunu,pkk ile çıkan çatışmada ölen bir camii imamının (pkklılarla birlikte kendiside askere saldırıyor tabi) boynunda haç ile sünnetsiz şekilde ele geçirildiğini bilen insan bu oyunlara gelmez.
Bunlar bir yana komünizmin ne olduğunu bilenler bu oyuna gelmez.

3-4 ay önce pkklı emekli bir imamın elinde Kur'an-ı Kerim'le terör örgütü propogandası yapmaya çalışanı gördük,sözde şehitler için Kur'an-ı Kerim okutanı gördük,dtp grup toplantısına pkknın rengini oluşturan sarı,kırmızı,yeşil başörtüsü takan 3 kadını gördük,bu dini kullanmak değilde nedir ? Baktılar ki bunlar işe yaramadı hemen ardından DTP Genel Başkan Yardımcısı Emine Ayna 'Kurban bayramı ve Ramazan bayramından geçeriz, Nevruzdan asla' dediğini degördük.

Doğulu vatandaşlarımız saftır,o kadar saftır ki tıp okuduktan sonra sözde kurulacak kürditana sağlık bakanı olmak için daha çıkanlar var.Tabi sıra kendisine gelmediği için elinde silah askere karşı sıkmaya başlıyorlar.(Ağrı'da askerlik yapan arkadaşım sağ yakalanan bu pkklının ifadesini bana anlattı) Domuz eti yiyip hayvan gibi yaşıyorlar.Gelde müslüman olup pkk yandaşı ol ;)
Diyarbakır belediyesinin şimdiye kadar sadece '3 tane' Kur'an-ı Kerim kursu açtığınıda belirtmek lazım.

(Doğudakiler saftır derken genelleme yapmıyorum,daha çıkanlardan-pkkya destek verenlerden söz ediyorum,büyük çoğu kandırılmış kişiler.)