Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-18-2008, 16:28   #12
Kullanıcı Adı
talib-i ilm
Standart Gülen'i hangi bakan sildi?
Alıntı:
devrimci Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
talib-i ilm Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
devrimci Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
talib-i ilm Nickli Üyeden Alıntı
Misyonerlerin ülkeden temizlenmesini timsah gözyaşları eşliğinde dert edinen devrimciler Rusya'ya ya da Kore'ye olmadı Çin'e giderek memleketi rezillik misyonerlerinden kısmen kurtarabilir. Hiçbir şey yapacakları bu iş kadar hayırlı olamaz. Zira devrimciler hariç herkes memnun ülkesinden. Bizim yok, belki başkalarının devirecek birşeyleri vardır.
Tarihin gördüğü en büyük devrimcilerden olan Hz.Muhammed de dememiş iyi ki "benden başka herkes memnun hayatından, ben en iyisi mi şöyle bir başka ülkeye gideyim" diye.

not: ayrıca ben bir anti komünistim ve ne rusyayı ne de koreyi severim.rusya, yıllarca Türklere soykırım yapmıştır.Necip Hablemitoğlu'nun ki kendisi ulusalcılığın fikir babalarındandır bu konuda harika eserler vermiştir.Herkes onu köstebek-Türkiye'yi yıkmak isteyen Fethullahçı yapılanma kitabı ile tanınır ama Rusya konusunda da harika kitapları vardır.

Hz. Muhammed Devrimci değil ıslahçıdır. O'nun hakkında konuşurken haddimizi bilelim, ağzımızı toplayalım, 3000 kere düşünelim sonra yazalım.

Rusya'yı vs.. sevmezmişsin hah ! madem öyle git orada devrimcilik oynamak istiyorsun git orda yap da, bakalım kimse yokluğunu farkedecek mi? Bizim devrime ihtiyacımız yok, gerek yok,luzum yok, anlıyorsun değil mi?
Yanlış..
Önce devrim ile ıslah ın farkını bilmek lazım.
devrim,toptan kaldırıp yenisini koymak;ıslah, var olanı iyileştirmek.
Hz.Muhammed, eski putperest dini ıslah etmemiş,onu toptan kaldırıp yerine yeni dini koymuştur.Bunun adı "devrim" dir.Ayrıca müslümanların bununla gurur duyması gerekir.

Niye Rusya'ya gideyim.Benim ülkem Türkiye.Koruyacağım bir devrim var.Adı da Atatürk devrimi.Ve devrimcilik, eskimiş kurumların yerine yenisini koymaktır kısacası.Aynı monarşi yerine cumhuriyetin konumlası gibi.
Bizim görevizimi de bu devrimleri korumak ve gerektiğinde skilerinin yerine yenisini koymak.
Mesela bence artık yök ün kaldırılma vakti geldi.bu da bir "devrim"dir.

Devrimle ıslahın farkını bildiğin kadar Resul'un Allah'ın daha önce binlerce peygamberle gönderdiği dini tecdid etmek, tahrif edilen yanını ıslah etmek üzere gönderildiğini bilmemen normal. Resulullah'ın uygulamasının yıkmak / devirmek üzerine değil güzelleştirmek, islamlaştırmak üzere olduğunu da bilemezsin. Çünkü sen bir devrimcisin ve devrim ve ıslah arasındaki farkı bilmen vasat bir devrimci olmana yetiyor ve gerisi boyunu aşıyor.

Haliyle sen ıslahı bırak devrim bile yapamazsın. Zavallı cılız sloganlarınız da ancak gürültü kirliliği, yığın kirlenmesi yapıyor.

Sen Rusya'yı bir daha düşün.

talib-i ilm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla