Madalya kazanan ilk başörtülü sporcu
Yazıklar olsun..Demek önümüzdeki seneler içinde bunun normal karşılanmasını umud ediyorsunuz..Örtü Allah'ın emridir..Allah kendini sakınman adına örtünmeni emrediyor..Sadece hanımlara değil erkeklerede örtünün diyor..(vücud kısmı) Bu kadın başını örtmüş ama diğer yerleri alanen meydanda..Bariz şekilde vücud hatları ortada..Bunun neresi normal..? Başı açık kadınların zaten başı açık olduğu için vücutlarınıda açmakta beis görmüyorlar..Oysa bu hanım örtülü..Örtlü olduğu halde nasıl dapdar kıyafetleri giyerek yarışabilir ki..? Bu en başta örtünmemizi emreden Allah'a karşı bir saygısızlıktır..Tamam bizde içinde bulunduğumuz durumlar içersinde örtülü olmayabilirz..Ama bu demek değildir ki vücudumuzu teşhir edelim..Örtünmemek küfür değildir elbette.Sadece günahtır..Biz kadınlar ve erkekler günde kaç kere günah işliyoruzdur acaba..?Ama bir hanım örtünecekse bunun hakkını vermeli..Ya tam layıkıyla örtünecek yada örtünmeyecek.. Açık olan hanımları neden kimse yadırgamıyor..? Çünkü onların adı üstünde zaten AÇIK..Ama örtülü bir hanımın vücud hatlarını oraya çıkaran bu giyisiyi ben tasvip etmiyorum..Başarılı olmak güzeldir ama başarılı olmak içinde her yol mübah değildir..!! Hanımlar başka yerlerde başka konumlardada başarı gösterebilirler pekala..Yani kısacası ben bu hanımı örtülü hanımların GURURU olarak görmüyorum..Bilakis bana göre YÜZKARASIDIR..!! Benim dinim örtün diyor ama başını ört,vücudunu meydana çıkar demiyor..!!
|