Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-20-2008, 22:17   #33
Kullanıcı Adı
eddie
Standart Farklı Bakışlarla Bir Kitap... Beraber Okuyalım mı?
Alıntı:
dirilis.f Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Dostlar

Kitap seçimi bence işin en zor kısmı ve büyük sorumluluk istiyor. Ben bir kaç kitap ismi yazmaya çalışacağım lakin sizlerinde kıymetli fikir ve tavsiyeleri bizler için çok daha önemli olacaktır... Vira Bismillah

VAR OLMAK- Nurettin TOPÇU: ".... insan niçin düşünür, nasıl hisseder? Dimağ ve kalp birbirleriyle anlaşarak birlikte çalıştıkları zaman nasıl eser meydana geliyor? Belki bu ufacık cilt, böyle birtahlilin vesilesi olabilir.

İçersinde düşüncenin kalbe tabi olduğu bu parçalar, gönülle söyleşmek ihtiyaç olduğu zamanlarda yazıldı ve bir kaç dergide zaman zaman çıkartıldı. Gönül yerini düşünceye terkettiği devirde onlar unutuldu. Hareketler, gönüldeki izleri ezip de örselediği zaman gelince, yeniden onlara hasret duyuldu. Şimdi gözyaşı ayak izlerine damlıyor. Hareketlerin harabettiği gönülde sade bir yetim iniltisi var. Tellerine bazı yenilerini de ilave ettiğimiz bu eski sazın terennümlerini dinleyecek kulak varsa, onda kırık bir kalbin akislerinden başka bir şey duymayacaktır" diyor Nurettin Topçu giriş yazısında.. Ne derseniz Beraber okuyalımm mı?
ben bu kitabın okunması taraftarıyım.. fikir size ait olduğu için sizin öneride bulunmanız daha doğru olmuş.. eğer arkadaşlar da hemfikir olursa bu kitaba başlayalım..
eddie isimli Üye şimdilik offline konumundadır