Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-20-2008, 23:49   #15
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Standart Madalya kazanan ilk başörtülü sporcu
İyide bana yarışın nasıl kazanılıcağını,ne tür giyinmesi gerektiğini niçin söylüyorsunuz ki..? ;) Bunları bende biliyorum herkes gibi..Yarışmanın kuralları olduğunu ağzınızla söylemişsiniz..Ama bu kurallar örtülü bir hanımın taviz vermesine neden oluyorsa ve ölüm kalım meseleside değilse niçin kendisini o kurallara uymak zorunda bıraksın ki..? Yanlışmıyım..? Sadece kol ve omuz kısmı dar demişsiniz..Ya siz bacaklara baksanıza baldırları adaleleri nasılda ''ben buradayım'' diyor.. Sonuçta vücut hatları belli mi.? belli..!! Eee daha neyin tartışması yapılıyor.. Tamam bu kendi isteği yarışmaya katımak istemiş katılmış.. Yarışmayı kazanmış..

Kendi adına gurur vericidir,bulunduğu millet adınada gurur verici olabilir..Ama islam dünyası için gurur vericidir derseniz ben bunu kabul edemem..İslam dinini doğru göstermek,doğru öğretmek lazım..Dinimiz bunu emretmiyor..Böyle bir örtünme şeklini emretmiyor..!! Kendisni lanetlemiyorum arkadaşım..Ama onu başörtülü diye islam dünyasının ilki ve gurur kaynağı gösterenleri KINIYORUM sadece.. Ben kendi adıma guru verici bulmadım..Onun birinci olması bana bir şey kazandırmaz..!!