Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-22-2008, 11:46   #19
Kullanıcı Adı
Müntesip
Standart Atatürk istismarının geldiği noktaya bak !!,,
Alıntı:
devrimci Nickli Üyeden Alıntı

.... ümmetçi sübyancı sapık hüseyin üzmez dini bütün kardeşimi<idr destek olalım hem yapsa bile iyi müslüman (!) diyenler hakimiyeti milli yazarı mıydı ?

cumhuriyet .... hakkında yalan yazdıysa verin mahkemeye kanıtlansın ama nerdeeee..

ayrıca madem welcome greek dedi o zaman neden Ulu Önder onu adını ve ilk sermayesini kendi verdiği CUMHURİYET GAZETESİ'ne başyazar yaptı ?

Sen laf anlatılmakla anlayacak birisine benzemiyorsun ? Ama bak çoçuk eğer olayları tek taraflı okumasan o kızın ailesinin celişkili ifadelerinden anlardın ! Anası diyor ki ben yanında çalışıyordum bana tacizde bulunuyordu ,sonra da kızını emanet ediyor ! Var mı böyle saçmalık ? vs vs Ayrıca adamı senin dediğin şekilde savunan olmadı.Uzun uzun seninle ugrasamam !
Mahkemeye veriyorlar merak etme Cumhuriyet'te de küçük bir şekilde yayınlıyor yalan yazdıklarını ama sen Cumhuriyet'te okumuyorsun sanırım !
Son sorunu da Anıtkabir'e gittiğinde Ata'ya sorarsın artık ! Orasını bilemeyeceğim çocuk !

Daha fazla seninle tartışmak istemiyorum lütfen mesajlara cevap yazma artık ! Bu mesajı da yazdım ki senin çarpık fikirlerinin doğru olmagını ögren ama nerdeee ! Neyse hadi selametle !
Müntesip isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla