08-23-2008, 01:40
|
|
|
|
Erbakan'dan Gül affına ilk yorum..bizansın çocukları diyordu bide..
Alıntı:
|
fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
|
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Bizans çocukları demek bir yana cehennemlik diyordu hem onlara hem bize :-X
Ama olsun,teşekkür etmeside bir güzellik.Hatasını devam etmicek gibi.
Bir de hatasını devam edip öyle ölenler var,onların durumu daha vahim.
Hayırlı olsun,mutlu bir hayat dilerim :-*
Konular birleştirildi.
|
bide ne demiş: "yapılan bir hata düzeltildi. " hata neymiş ki düzeltilmiş.. düzeltme falan yokki..Sevgili Cumhurbaşkanımız affetmiş.. affetme var..hata düzeltme yokki..giderayak yine zihniyetini yansıtmış..
fesübhanallah...
|
Fütüvvet kardeşim. Bence çok iddialı yazıyorsun. Biliyorsun ki Sayın Cumhurbaşkanımızda aynı davadan yargılanıyor. Eğer o davadan bir ceza da cumhurbaşkanımıza çıkarsa, "hak etti" diyebilecek misin? Çok merak ediyorum.
Konuya gelince. Erbakan Hocaya verilen cezanın doğruluğuna ben inanmıyorum. Doğru olsa bile yaşını düşüdüğümüzde yine affedilmesi gerekirdi. Alınan af kararı kesinlikle doğru bir karardır. Ben çok sevindim.
Ayrıca Erbakan Hoca hakında yapılan eleştirilere de değinmek istiyorum. Her ne sebeple olursa olsun, Başbakanımızın, Cumhurbaşkanımızın, zamanında Erbakan Hocanın öğrencileri olduğu; siyasete onun kanatları altında başladıkları bir gerçektir. Bugün Erbakan Hocamızın yanlış ithamları olsa bile, bunu bizlerin hoş görmesi gerekir. Bakın Başbakanımıza, bakın Cumhurbaşkanımıza. Her ne kadar bizlerin sesi çıksada, Erbakan Hocamızın sözerine en çok onlar üzülüyordur. En çok onlar yaralanıyordur. Ama birgün olsun, bilzerin yaptığı gibi Başbakanımız çıkıp bir tek olumsuz söz söyledi mi? Söylemedi. Söylemeyecekde. Ak Partili olmak işte budur. Bizde Ak Partili olduğumuzu gösterelim lütfen.
|
|
|