Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-23-2008, 11:46   #27
Kullanıcı Adı
fütüvvet
Standart Erbakan'dan Gül affına ilk yorum
HABERE GELEN YORUMLARDAN BİRİ:

--------------------------------------------------------------------------------
mehmet 23.Ağustos.2008 02:17:22

BUda benim YOrumum
Bir zamanlar erbakan hoca desteklerdim, baz konularda düşüncelerini yine çok güzel buluyorum, ama ben diyorum, bir dönem ve haalada yaşanan başörtüsü sorunu, imam hatip sorunu, kuran kurslarının eskiye oranla sıkı denetim içerisinde olması ve binlercesinin kapanmasının, iş yerlerinde sakallı inançlı insanların çalıştırılmamasının, emniyet, askeri ve bir çok resmi kurumdan fişlenen atılan haksızlığa uğranılmasının tek ve yegane sebebi SAYIN erbakandır, belki onaylarsınız belki onaylamazsınız, daha dün seçimlerde AKP'ye oy verenler cehenneme bilet kesiyor diyen bir muhterem, ve inanın daha yazamadığı bir çok şey, Ben Rabbimin bunların hesabını soracağını çok iyi biliyorum, ve bo dönemde yaşananlarada birebir şahitim yani ORADAYDIM. onun için erbakan hocayı Allah'a hevale ediyorum.

Ve şu belirtmekte fayda var, bu yüce dinin sahibi Allahtır, Elbet bir gün bu din el üstünde tutulacak rabbimin izni ile, ve ahir zaman geldiğindede yine hesabı soracağınıda çok iyi biliyoruz,
Ne olursa olsun, Müslüman birliği Dirliği Sağlamalı KİN olmaz, NEFRET olmaz, SADECE SEVELİM VE GERÇEKTENDE ARTIK SAMİMİ OLALIM.

--------------------------------------------------------------------------------
fütüvvet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla