08-23-2008, 23:56
|
|
|
Erbakan'dan Gül affına ilk yorum
Alıntı:
fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı
Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımız o kadar baskı altındalarki nerdeyse ağızlarını açsalar aleyhlerinde haber yapılacak..
bu durumda bide eski kafalarlamı uğraşsınlar..
demirelde erbakanda yaşlarında ülkede nerdeyse insan kalmamışken halaa gündemimizi zorluyorlar..
başbakanımız ne desin bunlara.. diyemiyorlar... ülkenin menfaati için susmak zorundalar..
ama erbakan bunu bildiği için akpartinin düşmanlarından daha çok zarar veriyorlar..
seçim zamanında konuk oldukları proğramlarda söylediklerini unutmuş olamassınız.. başbakanımız o sözleri kabulmu etmiş oluyor yani..
yoksa acı acı yutkunmak zorundamı kalıyor..
hissi olmayın bence..
|
Sevgili kardeşim, sen başbakanımızın iddia ettiğin gibi medyadan, Ak Parti düşmanlarından çekinip, susmak zorunda kalacağına inanıyormusun? Eğer inanıyorsan, üzgünüm ama sen hiç tanımıyorsun demektir Ak Partiyi ve başbakanımızı.
Başbakanımızın o sözlere karşı susması ise kabullenme değil "Saygı bizde kalsın" mantığıdır. Yani o suskunluk ,birilerinden korktuğundan veya çekindiğinden değil, saygıdandır. Ben de diyorum ki bizde bu erdemi gösterelim. Ama bakıyorum yerden yere vurmuşsun. Üstelik ben Erbakan Hocaya verilen cezaya da inanmıyorum dedim. Erbakan Hoca yanlış sözler sarf etmiş olabilir ama asla yolsuzluğa karışmaz. Eğer sen adalete bu kadar güveniyorsan, "ceza verdiyse Erbakan suçludur" diyorsan, sayın Cumhurbaşkanımız da aynı davadan yargılanıyor. O da mı suçlu? Yada Gülen Hocamıza verilen ceza da mı doğruydu? O da mı Erbakan gibi affedildi?
Bunun ismi af değil, adaletin yerini bulmasıdır. Bunu da sayın Cumhurbaşkanımız sağlamıştır.
|
|
|