08-24-2008, 20:27
|
|
|
Ak Parti'li başkandan şarap çağrısı
Alıntı:
M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
Hiç kimse başbakanımızı ve onun emri ile onunla istişare edilerek atanan belediye vs başkanlarını suçlamaya ve eleştirmeye hakkı yoktur
|
ne alaka :-\
belediye başkanları peygamber mi ki eleştirilmesin? bir hataları varsa eleştirilir aynı şekilde başarılı bir iş yapmışlarsa övme mahiyetinde yine eleştiri yapılır. ülkemizdeki tüm ak partili belediye başkanlarını başbakanımız seçmiyor ki? bu zaten mümkün değil. ayrıca başbakanımız seçmiş olsa bile tüm belediye başkanlarını kısa zamanda tanımayabilir? abdullatif şener'i tanıyamadığımız gibi!! domates kasasının içinden birkaç bozuk ürün çıkabiliyor. çözüm birkaç bozuk domatesi ayıklamaktır. iyi valla belediye başkanının yapmadığı yolsuzluk kalmasın, hazineden gelen parayı yerinde kullanmasın, sorumluluğu altında bulunan yerleşim yerinde görevini layıkıyla yerine getirmesin bizde "tıpppp" deyip susalım öyle mi?
|
Cümleme dikkat ediniz ve haddinizi biliniz.. Haşa peygamberlerle kıyas bile edilemez.. ben böyle adice bir konu hakkında eleştirlemezler diyorum.. bu benim fikrimdir saygı beklerim.. sözlerimide cımbızlayarak almayın..Ya bütün yazıma cevap verin yada HİÇ..!!
|
|
|