08-24-2008, 21:00
|
|
|
Ak Parti'li başkandan şarap çağrısı
Alıntı:
kemaldevvil Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
kemaldevvil Nickli Üyeden Alıntı
sayın duyguseli recep tayyip erdogan atasa bile kendim muafazakar olmadıgım icin sorun yok ama kim yaprsa yapasın şiddetler eleştitirli kınanır tayyip erdogan ustun varlık degil başkan isitifa etmemelidir
|
Siz eleştirin buyurun sizin amacınız muhalefetlik zaten eleştirene cevabını veririz..Bizim kastımız şahsınız değildi zaten müsterih olun lütfen..Kastım Ak Partili olupta eleştirenlerdir..Tamam herkes herkesi eleştirebilir,fikirler birebir uyuşmaz..Ancak bu konuda Partimizin amacı ve düşüncesi ortadadır.. ''biz her düşünceden,her yaşantıdan,her ırktan insanlara eşit yaklaşır ve saygı duyarız..'' düşüncesi ile bu işe başladık.. İçki içeni bir çok şeyden mahrum bırakıp dışlamak,içmeyeni bağrımıza basmak bizim amacımıza ihanet etmek demektir.. Ehli olmadığınız konularda görüş belirtmemeniz sizin hayrınıza olacaktır sanıyorum.. ;)
|
sayın duyguseli atamayı banlamayı çok seviyorsunuz anladım ama tayyip eleştiregiz kendini insan hata yapıyor başbakan olması buyuk anamaını getirmez sadece akpartili eleştirecekle bırakın şimdi herşeyi eleştiregiz din egilimli partisisinz nasıl olsa başkan ipini cekin ama başkan istifa etmesi gerek herkes nasıl olsa hadidii bildidriyorsun amacının Ak Parti eleştirmemek gormuyorum muhalefet yapmak guzeldir anlayın artık Ak Parti hata yapıyor eleştirme hakımı sonuna kadar kullanacagım
|
Adam gibi eleştirene lafımız yok..Ama adice eleştirenelre kapımız kapalı efendim..Niçin her konuda başbaknımızı ortaya koyuyorsunuz.. Haz etmeyebilirsiniz ama ehli olmadığınız konulardada lafa karışmayın..Hem madem sizinle aynı fikirdeyiz bu konuda şu anki amacınız ne..? ;) Ben gayet iyi biliyorum.. Amaç çamur atmak,muhalefet olsun diye muhalefetlik etmek.. Özürünüzüdede samimi olmadığınızı daha iyi kavrayabiliyorum..Evet en sevdiğim şey banlamaktır..Biraz daha haddinizi aşarsanız siizi şutlamam kaçınılmaz olacaktır.. :-*
|
|
|