Alıntı:
memleket sevdalısı Nickli Üyeden Alıntı
canım özelleştirdilen bankalar limanlar petkim telekonm vb birçok yer devlet kurulduğunda Mustafa Kemal tarafından yapıldı o da CHP nin genel başkanıydı anlatabildimmi tarihi bilmeyen konuşmasın gerçi siz sadece şeriat tarihiyle amerikan tarihi bilirsiniz ama neyse insan olunda özünüze sahip çıkın genel başkan bile ermeni sizde haklısınız kimlik karmaşası yaşıyorsunuz
|
Eeee bu yapılanlar chpnin malı mı olmuş oluyor yoksa halkın mı olmuş oluyor ? chpnin yani Atatürk'ün oluyorsa bunlar chpye geçerek başka partilerin işletmemesi gerekmezmiydi veya manevi kızlarına miras olarak bırakmaz mıydı Atatürk :-X baykal öyle bir konuşuyor ki 'chpnin hepsi,biz yaptık yaptığımızı sattılar' diyor,yani baykal 'ben yaptım sattılar' gibisinden konuşuyor :-X
Sizin gibi 'ben müslümanım' diyip ardından 'kahrolsun şeriat' diyen ne idüğü belirsizleri ciddiye almam,şeriatı öğrende gel,şeriat karşıtı birisi müslüman olamaz.Allah akıl fikir versin senin gibi zihniyete sahip kişilere.
Genel başkan ermeni diyorsun,musanın çocuğu diyen oldu,başka milleten diyen oldu.Bence seni iyi kakalamışlar.Geçmiş olsun.Kulaktan dolma bilgilerle hayatını sürdürüyorsan acımadan vur kendini,senin gibi piyonların hayatta başarı şansı %0,5 ;)
Irkçılık yapıyorsun anlaşın...
1) Mustafa Kemal - Selanik Maciri
2) İsmet İnönü - Romanya maciri
3) Fahri Korutürk - Yugoslavya maciri
4) Süleyman Demirel - Yugoslav maciri
5) Kenan Evren - Yugoslav maciri
gel şimdi yap bakalım ;)