Tarassut Köpeği Ertuğrul Bu İşe Ne Der...(HASAN KARAKAYA)
Valla Hasan Karakaya'nın başka meselelerle ilgili yazı yazmasını beklerdim.Balçiçek Pamir'in şahit olduğu 3 olayı yazmakla tarassut köpeği ertuğrula bir şey anlatılmaz.Tam tersine,tarassut köpeği ertuğrul bu üç olaydan zevk dahi duyar,'aferin aynen böyle devam' diye havlar yoluna 4 ayağıyla birlikte devam eder.Sonuçta bu üç olayda inançlı insanlara tıpkı pitbıl cinsi köpeklerin rakibine 3-4 bin tonluk çenesiyle saldırdığı gibi saldıranlar baskıcı kesim,istemezçüler.Tarassut köpeği ertuğrulda tıpkı bu hem cinsleri gibi baskıcı birisi.Başbakana içki kadehi kaldırma teklifi ortada,yahudilerin inançlarının rahatça yaşaması teklifini sunan ama müslüman insanlara saldıran-saldırması gerektiğini söyleyen,köpek olduğunu iddia eden bir mahluk.Hasan üstat ne kadar yazarsa yazsın köpek olduğunu duyuran ertuğrulun zevkine gider bu tür yazılar.
Balçiçek Pamir'in yazdığı yazıda 1. olayda geçen başı kapalıalrın orada ne işleri var onu anlamadım.
3. olaydaki çiftin ise içkili mekanda ne işi var ? Bunuda çözemedim bir türlü.Dindar kesime uygun tatil yöreleri varken,içkisiz restorantlar varken enden buralara gidilir ? Akıl erdiremiyorum.
paylaşımın için +1 :-*
|