08-29-2008, 18:22
|
|
|
Sen Güllere Özenme Onlar Sana Özensin!
Alıntı:
nights14 Nickli Üyeden Alıntı
Cahiliye Hizipçi Partisi kesinlikle değildir.Çünkü son derece çağdaş insanların partisidir.Ayrıca kapanmak isteyten bayanlar hayret ediyorum . Nasıl kendilerini 2. sınıf vatandaş durumuna sokmak istiyorlar anlamıyorum.Yakında örümcek zihniyetli sizler sayesinde bayanların ne eğitim ne de bir meslek sahibi olabilme hakları kalıcak o zaman sevinirsiniz bagnazlar .Allahla Kandırdılar Partisinin üyelerine
|
Konuşma tarzınızla kendinizi nasıl alçalttığınızı ve seviyenizi belirmişsiniz hanii..
Gene yeni bir isimle yeni bir üye...kardeşim kapanmanın nasıl birşey olduğunu anlamayı çok merak ediyorsan biraz yüzünü yaradana çevir...öyle zevk-u sefa için takılmaz bu örtü..iman işi inanç işi...yaradana ram olma durumu var...kula ram olma yok...ama sen anlayamazsın bunu o küçük beyninle
Bir başörtü takanı ikinci sınıf vatandaş durumuna koyan sizin gibi beyni yıkanmış şahıslardır...dinimiz bayanları hep baştacı yapmıştır...ancak sizin medeniyet anlayışınız hala oralara gelememiş...dedik ya cahiliye döneminde kalmışsınız..bu gidişlede sizin döneminizde kapanacak..
Sizin gibi din düşmanlarına göz açtıracak bir nesil yok...hepiniz kem küm etseniz söylediğinizle kalırsınız
|
|
|