Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
dtp nin başındakiler insan öldürmemiş olabilir ama insan öldürenlere kol kanat çıktıkları ortada,onların içinden geldikleride ortada,onlara her türlü desteği sağladıları da.Bu da onları insan öldürenlerle ortak yapıyor.İnsan öldürmek için illaki kan akıtmak yetmez,insanları kandırıp dağa yollamakta insan öldürmektir,dağa yolladıkları ya asker öldürüyor ya sivil,en sonunda kendileri ölüyor.Terör yandaşlarının en önünde yürüyerek onlara gaz verip Türk bayrağına saldırmalarına,polise taş atmarına görmemezlikten gelip ülkeyi bölme planlarıda insan öldürmekle eş değerde.İslama saldırmalarıda.Bunların hepsini toplarsak bu milletvekillerinin katil olduğu sonucuna varırım ben.Bilmem başkaları ne tür sonuca varır :-*
|
renkli olan yazın inanılmaz yanlış bir genelleme bana göre.
çünkü suçlu 1 tanedir. azmettirici de kanıtlanmadıkça suçlanamaz. abdullah öcalan katildir. belki de hiç çatışmaya girmemiştir godamandır çünkü kandırdıkları gençleri sömürürler...
ancak Türkiye Büyük Millet Meclisinde Katil'in var olduğunu söylemekle kusura bakma ama Millet İradesinin Tecelligahı olan o yüce kuruma hakaret etmiş olursun.
DTP katil değildir. Demokratik Toplum Partisidir. Ve benim nezdimde de CHP den yakindir.