Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-05-2008, 22:56   #18
Kullanıcı Adı
tayyip_tayyip
Standart Fındık Fiyatları
Alıntı:
sesli34 Nickli Üyeden Alıntı
tamam linkaçıldı sen neyikanıtlamayı çalışıyorsun

refah yolhükümeti 3 ay bir süre ülkeyi ynetmişbu zamanda 40 küsür milyar dolar devlet dış borca girmiş askeri ücrete 100%101 zam yapmış emekliye 100%300 kadar zam yapmış şimdi3 ayda bu adam bu zammı nasıl vermiş neye dayanarak vermiş

birincisi erbakan zaten başbakan olarak 3 beş ay kalacağını biliyordu geçmişten tecrübesi var o bakımdan ben bunları yaptım manasında göz boyama peki iyimi yaptı o artışlarda kesinlikle hayır AKPARTİ hükümeti hala geçmişin pisliğini temizliyor aslına bakacak olursan erbakan ne emekliye nede işçöi ve memura zam hapmştır zam asıl olarak vekiller iç,ndi tbmm ye gir vekil zamlarını araştır tamamkardeşim ayrıca fındık fiatlarındahükümetten ne beklebniyor bizim karedeniz insanı genelde beleşçi zaten beleşparaya hayır demezsen kışın kahvede otur yazın işçi çalıştır v.s v.s
Ülkesine ve milletine hizmet etmiş bir eski başbakan hakkında bu forumdaki üyelerin böyle sözler söyliyeceğini hiç tahmin etmemiştim.Bilip bilmeden konuşuyorsun bunun vebali büyüktür .refah yol hükümeti ve özal hükümeti ülke ve millet adına en büyük hizmetleri yapmış hükümetlerdir.Şimdide akp çıktı o bir şeyler yapmaya çalışıyor.Erbakan hukumetine gelince erbakan 11 ay iktidarda kalmasına rağmen fındık üreticisin çiftçinin memurun yüzünü güldürmüştür.Erbakanın daima ülkesi ve milletinin refahı için çalışmıştır
tayyip_tayyip isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla