Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-07-2008, 17:10   #5
Kullanıcı Adı
R.T.E.
Standart Çıldırdım Mı? (Ahmet Hakan)
Alıntı:
Enfal Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Recep Tayyip Erdoğan. Nickli Üyeden Alıntı
Ahmet HAKAN'a o... dedi diye mi...
ağzı bozuklu ortama göre değişir kardeş. VAKİT GAZETESİ ağzı bozuklukta en geri durandır.
işte böyledir benim milletim.
İftira atanlara bak doğru söylüyo bu gaste çok satiy haaa....
doğruyu söyleyenlere ulen ne küfürbaz...
ah ahmet ah. ah doğunun küskün i...
sensiz geçmiyor ana haber bülteni...
Ahmet Hakan benim referans aldığım biri değil. O yüzden o bir şey dedi diye ben de aynı şeyi demem. Vakit gazetesinin nasıl bir gazete olduğunu ben biliyorum. Şu an da elime geçtiğinde okuyorum okumuyorum değil. Zaten bu yüzdendir ki ağzı bozuk diyorum.

Biz senin milletini biliyoruz çünkü aynı milletteniz. Doğruyu söyleyeni alkışlarız ama doğruyu söyleyen yanlış yaptığında da bunu açıkça söyleriz. Aynı şekilde hakikati örteni, yalan söyleyeni kınadığımız gibi varsa onların doğrularını da söyleriz.

Ağzı bozuk olma ortamına göre değişir diye bir şey tanımıyorum ben. Bu bir ahlak meselesidir. Bizi de üzen nokta gerektiğinde (!) ağzı alınmayacak laflar söyleyenlerin bu terbiyesizliği defalarca yapmaları. Ve eleştirdiğimiz kınadığımız köşe yazarlarından bu anlamda bir farkları kalmamaları.

Ben bu yazarın yazısını babamla, ağabeyimle, kardeşimle okuyup tartışamayacaksam o yazarın yazısını okumam. O yazarın gözümdeki itibarı azalmıştır.

Vakit gazetesi ağzı bozuklukta en geri duran olacağına bu kalıpla adı hiç anılmayan olsun. :-*
Bu ülkede kusura bakma ama KARAKAYA adı geçtiğinde Destur çeken ağabeylerim var.
yazarın gözünüzdeki itibarının azalması milletin nezdindeki itibarına ancak 70 milyonda 1 yansır bunu da böyle biliniz.
sizle tartışmıyorum yanlış anlamayınız. güzel düşünceleriniz için teşekkürler. :-*
R.T.E. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla