Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-08-2008, 01:21   #6
Kullanıcı Adı
aylinalp
Standart Fethullah Hoca Dindarlığına Rağmen Hacı Değildir !..
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Bu ne saçma bir yazı,buna yazı bile denmez.Tamamen önyargılarla hazırlanmış çirkeflik kokan bişey.
Kimin müslüman olup olmadığını,kimin şeyh veya başka birşey olup olmadığını kimse bilemez.
Fethullah Gülen' karalamak için -ki hiç tanımam etmem- 'ona peygamber diyorlar' diyenler çıktı,ne garip çevremde bu insanı seven kimse peygamber demiyor.

Mahkemelerde tonca davası var dediler,bir baktım davaların hepsi sonuçlanmış ve hepsinde haklı bulunmuş,yani kanıtlanmış bir suçu yok.Mahkeme kayıtları elimde...

Neden arabistanda yaşamıyormuş ? Bunu diyen kişiye ahmak derim.Arabistan zaten abd nin en yakın dostu,kangası,herşeyi.Ha arabistan ha amerika,aradaki tek fark isim benzerliği ve ayrı kıtalarda olması.

Konuyu açan ufaklık,acaba Fethullah Gülen için kaç tane kitap okumuş ? Merak ettim.
Kendisine ne zaman şeyh demiş ? İlan etmiş ? Kanıtlarıyla birlikte sunmanı bekliyorum.

Pofpoflanmak budur işte
bırak hudaverdi yazıyı takrar oku fethullah guleni kitabını zaten okuyup 100 kuruş onların olmasın okumam ve utanmasanız peygamber ialn edecksiniz salya sumk aglayıp hepinizi akdırdıgı yetmiyormu guzel ve gereçkci bir yazıdır
aylinalp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla