Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-08-2008, 07:23   #5
Kullanıcı Adı
islam
Standart Başörtülü Kızlar Evde mi Kalıyor?
Alıntı:
Esra özdemir Nickli Üyeden Alıntı
Ben bu yazının çoğu bölümüne katılmıyorum.Ne demek dindar bir erkek açık bir bayanla evlenirse sorun yaşar,neden sorun yaşasınki...Sonuçta eğer karşılıklı saygı anlayış yoksa ikiside açık kesim yada kapalı kesimde de gelse zaten anlaşamazlar.Arkadaşlar asıl anlaşmazlık işte bu sekilde düşünen insanların çoğalmasından kaynaklanıyor.Çoğu tanıdığım açık bayanlar kapalılardan her konuda daha biliglililer.Önemli olan kafayı kapatıp dindarım diye geçinmek değildir,yaşayışını dinine tam anlamıyla uydurabilmektedir.Bu evlenme işine gelincede dindar birisi açık birisiyle evlendiğinde çokta mutlu olabilir bunun neresi kötülük var anlamadım.Evlenme işi nasip işidir.Kimin nasibi ne zaman geldiyese o zaman evlenir.Lütfen ön yargılı olmayalım.Herşey Allah ile kulu arasındadır.Kişilier yadırgamak bizlere düşmez...
sayın Esra başkanım; ben kesinlikle Dindar bir ailenin dini konularda zafiyetti buluna bir kızı gelin edinmesi taraftarı değilim bu çok sorun yaşatıyor... bunlar örnekleri ile yaşanmış talihsiz bitmiş olyları hatırlatıyor bana... Çoğu zaman Genç ailesi ile arasını bozuyor bir kız için bu bana hiç akılcı gelmiyor... ben şahsen büyük konuşmak istemiyorum ama kesinlikle aileme inancıma ve sosyal yaşam tarzıma ters biri ile kesinlikle evlenmem...
ne imiş Çok sEvdim, AşıK oldum ...
yaw aşk nedir ?
sevgi nedir ? onu söyleyenlere sormak lazım... Sevgiyi, aşkı veren Allah (C.C)'dür... Kim hayatı ile kimi hak ediyse onu verir...yani İllaki Allah nasip etti diye hayırlı olacak diye bir şey yok her kes hak ettiğini yaşar...
Haşa Allah adaletsiz değil...
islam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla