Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-09-2008, 03:01   #1
Kullanıcı Adı
Selamet
Standart Gül'ün Ziyareti İçin Anket
Alıntı:
CiKoLaTa Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Selamet Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
CiKoLaTa Nickli Üyeden Alıntı
düsünceler degismis diyorsunuz yildan yila insanlarin fikirleri degisirken 15 yil da neden degismesin

hem neden bu kadar büyütülüyorki alt tarafi mac izlemeye gitti ermenistani ziyarete gitmediya onlar bizi katlettdiyse ingilizler fransizlar canakkalede ne yapti sevdilermi bizide simdi onlara hic bir sey demiyoruz :o
demeyen sizsiniz olar ise he bire vuruyor tabi kendi düsen aglamaz ya,basbakan ne diyo hep bir adim ileri olmaliyiz demi ;),tavizleri kac adim oldu simdiye kadar saydinizmi ?
hic birsey anlamadim
kardesim neyi anlamadin ? yukarida belirtmis oldugum ziyareti sadece mac izlemek icin küsümsemek degilde taviz olarak görmemiz gerektigi basbakanin ise önceden hep kullanmis oldugu ,,hep bir adim ileri olmamiz gerektigi,, ve bu adimlarin ise sayisi sayamayacagimiz kadar artmasidir ,ne olacak simidi ne bekliyorsunuz kibris icin yapilan oylamada bu ziyaret dolasiyla ödül almanizimi ?,bakrsiniz rum kesimi ab ye aldigi gibi ,ermenilerede ödül veriller degilmi ;),yoksa size ödül mü verecekler ,, siz onlardan olmadiginiz müddetse onlar sizi hicbir zaman kabullenmezler,, kardeeesim

Selamet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder