Gül'ün Ziyareti İçin Anket
""'' Malum üstadımızın gençliğinde daha doğrusu kısa bir döneminde yanlışları olmuş.Daha sonra hidayet yolunu görünce elini ayağını çekmiş.Bir gün bir gazeteci üstadın acı geçmişini ona hatırlatarak yere vurmaya çalışmış.
"Efendim sizin gençlik yıllarınızda böyle yanlışlarınız oldu şimdi ne oldu da hidayete erdiniz,geçmişinizi ne çabuk unuttunuz ?'' demiş.
Üstad burda mührünü basıyor;
"Ben geçmişimi dürdüm,büktüm ve kaldırıp çöpe attım,bu çöpleri ise ancak Kediler ve Köpekler karıştırır....!" """
Eyvallah Hüdaverdi
Biz çok yol katettik.. 28 Şubat sonrası RefahYol'u iktidardan düşüren Aydın Doğan'a biz bugün posta koyuyoruz! Hodri meydan çekiyoruz! Bundan zararlı çıkan da yine Doğan oluyor. 2 gündür Doğan hisseleri borsada büyük zarar ediyor. Bankalar, Doğan hisselerine yaklaşmyın diyor. Denge böyle birşeydir işte.. Önceki dengeyi kuracaksın, sonra atağa geçeceksin. Sizde denge diye birşey yok, Refah partisi'nin 11 aylık iktidarında görüldü bu. Sen altyapısını oluşturmadan dengeyi kumadan D-8'e, Havuz Sistemine vs kalkışırsan düşersin yaptıkların da kaybolur gider!
|