Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-23-2008, 23:01   #2
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Alıntı:
ak kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ha ben akpartili değilim ama benle beraber ailem dört oy attık birdaha atarmıyız bilmem ama şunuy hiç bir zaman unutma böyle oy çokluğu ile hiç bir hükümet iş başına gelmedi o oranda hizmet çok zayıf bak sana bir örnek vereyim kağıt üzerinde rakamlarla oynanıyor ihraçat söyleniyor ithalat söylenmiyor milli geliri bir rakamla on bin dolar yaptılar

Hadi ordan ithalat saklanıyormuş.. Lütfen belgelendirme bölümüzde ithalat ve ihracat yüzdeliklerine göz atın..;) ayrıca hiç bir hükümet rakamlarla kendi işine geldiği gibi oynayamaz..Çünkü ekonomik rakamlar kendiliğinden belirlenir..Hadi o örneğide bana kanıtlayın bir zahmet..
Hizmet zayıf diyeceğinize bu parti dışında işe yarayacak başka bir parti var mı isim verin akkurt.. İisimde ülkücülğü çağrıştırıyor sanki.. Hem ben size bir şey söyledim..

Madem bu hükümetten daha iyisi var buyurun bana şu şu diye gösterin..Hangi hükümet Ak Partiden daha fazla icraat yapmış..Hangi hükümet döbneminde ımf borcu rekor düzeyde inmiş,hangi hükümet döneminde ABD bizden yüzde 12 lik oranla borç para almış.. Dahasıda var aklıma gelmiyor..O kadar çok ki..Hodri meydan buyurun kanıt koyun bakalım..
;)