Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-25-2008, 01:24   #45
Kullanıcı Adı
cowboy
bak sana bir şey anlatacağım dinle sene 2003 ecevit bahceli ve yılmaz hükümeti var abd bu esnada ıraka girmek istedi geldi ecevit ve bahceli ile görüştü izin istedi ve hükümet dediki bizim ülkemiz 90 operasyonunda 50 milyar dolar zarar etti bu operasyondada 50 milyar zarar edecek karşılayın dedi abd geri döndü baktı olmayacak bu 57.hükümeti devirmek için faliyete geçti hemen dsp yi ikiye böldürttü onndan sonra fazilet partisini ikiye böldü şu anda hükümet yapanlar sonra bir şu anda başbakanın kavga ettiği aydın doğan varya bir gün avrupada tv kanalı acarken bir toplantı yaptılar bu toplantının amacı ecevitsiz ve bahcelisiz bir hükümet kurmaktı ve toplandılar karar aldılar bak bu toplantıda kimler vardı aydın doğan hisarcıklı oğlu mesut yılmaz tansu ciller yayyip erdoğan ismail cem sen şimdi başbakanın kavga ettiğine o zaman araları cok iyiydi neyse o esnada bahceli bunu anlayınca beş kişinin karararına bırakmam ben bu hükümet devirme işini dedi bursanın koca yaylasından millet iradesine gideriz dedi ve secim kararı aldılar ve büyük dış güclerin desteği ile opartiler gittiler ve yerine büyük bir coğunlukla bu hükümet iş başına geldi bende o hükümete kızdım ve oyumu bu partiye attım nedenmi cünkü erken secim kararlarına kızmıştım
cowboy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla