Konu
:
Yattara krizinde flaş gelişme ....
Tekil Mesaj gösterimi
09-25-2008, 18:39
#
6
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Yattara Neden Gitmek İstiyor !
Yattara artık bıktırdı !
25 Eylül 2008 11:50Trabzonspor’un transferde başını ağırtan Yattara şimdilik kaydıyla Trabzonspor’da kaldı.
ı
Katar'ın Al Saad takımıyla anlaşan ve dün transferi henüz gerçekleşmeyen Yattara için Katar kulübü yeni bir görüşme talebinde bulundu.
Transferi gerçekleşmediği için yönetim tarafından takımın bu sabah 11 de yaptığı çalışmaya katılacağı açıklanan Gineli sakatlığını bahane ederek çalışmaya katılmadı.
SÜREKLİ PROPLEM YARATTI
Trabzonspor taraftarının bağrına bastığı siyahi oyuncu geldiği günden beri her fırsatta sorun yarattı. Saha içi ve saha dışında yaşadığı skandallarla sürekli gündemde olan ve 5 yıldır Trabzonspor forması giyen Yattara'nın gitmek istemesindeki en büyük etken ise para. Geçtiğimiz sezon başında da yönetime aynı problemleri çıkaran Gineli önce Beşiktaş beni istiyor dedi. Beşiktaş blöfü tutmayınca bu kez Roma'yı bahane ederek Trabzonspor yönetiminin başını ağırttı. Bu sezon başında güç bela ikna edilen ve Bordo mavili kulüple olan sözleşmesini 2011 yılına kadar uzatan Yatara şimdide Katar takımına gitmek için kulübe sorun yaratmaya başladı.
NEDEN GİTMEK İSTİYOR
1-
Trabzonspor'dan yıllık 1 milyon 200 bin euro alırken Katar kulübünden yıllık 2 milyon euro garanti para alacak
2 –
Katar ekibine Yattara'nın alınması için baskı yapan ,Çocukluk arkadaşı ve milli takımdan takım arkadaşı Pascal Feidıno ile aynı takımda forma giyecek.
3-
Katar takımında antremanlar 1 saatten fazla sürmediği için daha az antreman yapacak.
4-
Katar'da eğlence hayatı Trabzon'a oranla daha renkli. Dubai'ninde Katar'a yakın olması
5-
Çocuklarını Trabzon'da okutacağı Fransızca bir eğitim veren kuruluşun olmaması.
6-
Katar ekibi Al Saad 'da takım disiplini Trabzonspor'a göre çok daha az.
7-
Bundan tam 2 yıl önce verdiği bir röportajda Trabzonspor'da 2 sezon daha oynarım ardından da Katar”a gider hem yatarım hem para kazanırım düşüncesi kafasında olduğu için
spor61
Üç mevsim
Açık Profil bilgileri
Üç mevsim nickli üyeye özel mesaj gönderin
Üç mevsim - Daha fazla Mesajını bul