Alıntı:
Mu-Alim Nickli Üyeden Alıntı
Şeriatçı sanırım bir Kürtsün. Yazdığın iletilerin hemen hemen tamamını okudum, birçoğunda bu konuya parmak basmışsın. Şimdi ben sana -bu başlık yeri değil belki ama- birkaç soru sormak istiyorum:
DTP gerçekten mazlum mu? Yoksa mazlum olan Kürtler mi?
DTP gerçekten Kürtlerin haklarını savunuyor mu? Yoksa DTP Kürtleri kullanarak kendisi mi kullanılıyor?
Ve mesele hak savunmaksa sana son bir soru:
Dağda yaşananlar, teröristlerin askerlerimizi öldürmesi sence bir hak savunma yöntemi mi ya da daha doğru bir ifadeyle doğru bir yöntem mi?
|
Sanırım sen bir türksün...
Mesaja böyle başlanır mı hiç. Neyse.. Ben kürd değil türküm. Ama türkçü değilim. Sen maalesef ki türkçüsün.
Mazlum olan kürdler. DTP de kürtlerin hakkını savunan bir parti. Akp de kürtlerin haklarını savunan bir parti. DTP kürtleri niye kullansın? Kullanacaksa türkleri kullanır MHP gibi türkler daha fazla.
Dağda yaşanan ise savaş. Her iki taraf da birbirini öldürüyor. Bunu anlamayacak kadar kör müsün. Sanki bi taraf dağda çiçek toplamaya gitmiş de teröristler onları öldürüyormuş gibi yorum yapamazsın. Senin TC'nin genel kurmay başkanının savaş çığlıklarını duymadın mı?