Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-27-2008, 02:17   #4
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Kötü bir niyetim yoktu "sanırım sen bir Kürtsün" diye başlarken mesaja. Adab-ı muaşeret hususunda evet hata yapmış olabilirim. Ama Kürt olmak, Türk olmak ve bunları dile getirip sormak hiçbir zaman sorun olmadı benim için; o yüzden senin de buna alınacağın hiç gelmedi aklıma; yine de kusuruma bakma...

Öte yandan ben Türkçü filan değilim; evet Türk'üm; ama Türkçülükten kastın kafatasçılık, ırkçılık, faşizm ise emin ol en az senin kadar karşısındayım bu tip zihniyetin.

Dağda çiçek toplamaya gitmedi Türkiye Cumhuriyeti askeri; ama Kürtler de terörist faaliyetlere girişmeyip isyan etmeselerdi, o dağlarda insanlar ölmezdi ve belki de senin dediğin gibi çiçekler toplanırdı o dağlardan cesetler yerine.

Şimdi sen de çıkıp haklarını zamanında verselerdi o insanlar da dağa çıkmazlardı diyeceksin; ama kaçırılan bir nokta var ki hepimiz çok iyi biliyoruz bunu; ben de Güneydoğu'yu çok iyi bilen ve oralı sayılabilecek birisi olarak bunu çok iyi biliyorum ki Güneydoğulular, Kürtler istemedi bunu...Bunu isteyen dış mihraklardı ve istediklerini aldılar.Kardeşi kardeşe vurdurttular... DTP'nin kendisi kullanılıp Kürtleri kullanmasından kastım da buydu.

Kör değilim, hem beynim hem de gözüm görüyor...
Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla