Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-29-2008, 15:42   #9
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Alıntı:
islam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bak kardeşim sana cevap vememe konusunda kendime söz vermiştim... çünkü çok saldırgan ve azı bozuk konuşuyorsun...Eğer siz siyasi görüşünüzü mezhep olarak algılıyorsanız... Osizin sorunuzundur... ayrıca " kapı dolaşacağız, bunlara 1 oy gitmeyecek, siyonizme uşaklık edene oy gitmeyecek' " evet zihniyetimiz bu devletim dinim için dilencide olurum kapı kapıda gezerim...Alçaklık ? :shades:
Sana cevap verip ramazanımın son gününü zeyir etmeyeceğim senle fakat çok lüzümsuz ve ağzı bozuk konuşuyorsunuz...sizi saygıya ve adabı muaşerete davet ediyorum...sadece saldırı ve kin modu ile tartışmaya çalışan birine cevap verme hatasında bulunarak sana bunları söylüyorum... Ve sana son yazım... ( bir daha nekadar ağzını bozarsan boz nekadar milli görüşe saldırırsan saldır seni doğal karşılıyorum...)kardeş...Allah yar ve yardımcın olsun...
AK Partinin siyonizme uşaklık yaptığını, yahudilerin kurduğunu onların iktidar ettiğini söylüyordu ERBAKAN ! Bize bunu ispatlayın haydi. Koyayımmı küpürleri ? Neye dayanarak böyle koşunuyor ? Kaç tane alanda rekrolar kırıldı. Yüzlerce icraatı varken neden vermiyor MİLLİ GAZETE ? Ben bu yüzden kızgınım. Sen gene düzgün birisisin amadiğerleriniz solcudan farkları yok. Ve bize müslümanlık öğretmeye çalışıyorlar. Ben bu yüzden kızgınım, koltuk görüşçüler diyorum, millete yapılan hizmetler umrunuzda değil diyorum. Ve öyle çünkü
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla