Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-01-2008, 00:51   #45
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Alıntı:
ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Mu-Allim güzel bir anket açmışsınız tebrikler. Sonuçları görünce ister istemez gülüyor insan, daha sonra da %10'dan az diyen bu arkadaşların çıkıp gerekçelerini açıklamalarını bekliyor.. Bazı muhaliflerle, içimizdeki bazı muhaliflerin inadına yaptığı bir hareket olduğunu tahmin ediyorum.

AK Parti'nin oy oranının yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen (bugün için) % 40'ın, daha iyimser bir tahminle %45'in üzerinde olacağını düşünüyorum. Eğer %30 lara düşülürse öncelikle son dönemde başlatılan "milletin gözünden düşürme" kampanyasının başarılı olduğu daha sonra da yerel seçimin genel seçim kadar önemli görülmediği sonucuna ulaşabilirim..
Ben teşekkür ediyorum...

Yerel seçimlerin de en az genel seçimler kadar önemli olduğu şüphesiz; ancak yerel seçimlerde insanlar - genellikle - partiye değil kişiye oy verdikleri için Ak Parti'nin gösterdiği bir aday eğer yeterli görülmüyorsa bir Ak Parti'li çok rahatça yeterli gördüğü başka bir partiden gösterilen adaya oy verebiliyor.

Ben seçmeni olduğum bölgede Ak Parti'nin adayının işe yaramazın teki olmasından dolayı ona kıyasla çok daha başarılı olacağına inandığım MHP adayına vermiştim oyumu.
Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla