Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-01-2008, 15:51   #2
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Eşcinsellerin evliliğinin hemen bir çok ülkede kabul görüldüğü ama bizim ülkemizde törelere adetlere göre bunun yasallaştırlmasının imkansız olduğundan bahsedilmiş kitaplarda.. Bu durumdanda bir anormallik çıkartmak isteyenlere ayıp diyorum.. Anti parantez() Öcal Oğuz değrli ve bu konularda çok ehil bir yazar..Çok iyi tanımasamda bir çok yorum ve kitabı gerçekten okunmaya değer..Okullarda onun makalelerine yer verilmesi güzel bir haber..Şahsen sevindim..;)

Başlığı görenlerde eşcinsel evliliklerin hükümet tarafından yasalaştırlıp onaylandığını sanacak..Muhalefetliğinize tamam da bu kadarda komik olmayınız..Okullarda sadece bizim kültürümüz değil bir çok ülkenin kültür ve tarihleri işleniyor..Eşcinsellikte kısaca anlatılmış,diğer ülkelerde nasıl karşılandığından bahsedilmiş ve bizim ülkemizde bu adetin niçin ters,yasak ve yasalaştırılamaz olduğu anlatılmış..

Bir kere müfredat demek okunması öğretilmesi mecburi dersler demek..Eşcinsellik ayrı bir ders olarak müfredata mı girmişki bu saçma salak başlık kullanılmış anlamadım ben..Sadece halk kültürü dersinde bu konulardanda bahsedilmiş..Ayrı bir ders olrak müfredata konmamış ki.. Bu başlığı yayınlayanlara bir öğretmen olarak gülüyorum.. Önce müfredatı öğrensinler,müfredatta yer alması zorunlu dersleri vs öğresnsinler ondan sonra böyle komik ve cehalet içerikli yayınlar yapsınlar.. Devletin işi yok eşcinselliği müfredata sokacak..Yok artık..:smiley1146: