Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-01-2008, 16:51   #10
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Ağaç yaşken eğilir tabirini bilirsiniz.. Çocuk ne öğrenirse hamuru yumuşak iken öğrenir..Ne verirseniz alır..Ve çocukken öğrendiği bir çok şeyi unutmaz..
Şimdi eşcinsellikten bahsedilmesine karşı geliyorsunuz.. O halde çocuklara hep güzel olanı,hep olumlu ve iyi şeyleri mi öğretelim.. Yapmayın lütfen..Çocuk iyi olanıda,kötü olanıda bilmeli..

Müfredatta yer alan bir dersin içersinde başka kültürlerden bahsediliyor..Eşcinselliğin nasıl uygulandığı,eşcinsellerin ne için ne şekilde evlendikleri vs anlatılmamamış ki eşcinselliğe teşvik olsun,çocuklar yanlış yönlenip yanlış öğrensin.. Bilakis eşcinselliğe ülke ve millet olarak niçin karşı olduğumuz ve kabul etmediğimiz anlatılmış.. Kamu vicdanımıza ve törelerimize ters olduğundan diğer ülkelerdeki gibi yasalaştırılmasının imkansız olduğundan bahsedilmiş ki bu çok güzel..Neresi eşcinselliğe teşvik ediyor yada çocuklara eşcinselliği sevdiriyor..Ülkemizde ve insanlarımızda niçin kabul edilmediğinin anlatılması mı..?

Sayın Mu-Alim.. Başörtüsü mevzusunu karıştırmayalım bence..Çünkü açılan konuda Ak Parti hükümetinin uyguladığı eğitim poltikası eleştiriliyor..Oysa başörtüsü yasağı hükümetimizin izlemek istediği ve benimsediği bir eğitim poltikası kesinlikle değildir..Sizde gördünüz ki sırf başörtüsü yasağını kaldırdğımız için kaptılma ile karşı karşıya bile kaldık.. Yürürlüğe koyduğumuz başörtüsü özgürlüğü kaldırıldı.. Biz çokça adım attık ama engeller konuldu..Ben inanıyorum bu adımlar devam edecek ve yasak kaldırılacak..

selametle..