Konu
:
EŞCiNSEL EVLiLiK MÜFRADATA GiRDi ! ! !
Tekil Mesaj gösterimi
10-02-2008, 00:15
#
31
Kullanıcı Adı
Katil
Görüyorumki konu fazlasıyla başlığından ve amacından uzaklaşmış!
Tartıştığınız konuların yerinin burası ile bağdaşmadığını belirterek mesajlarınıza çeki düzen vermenizi istirham ediyorum!
İllede tartışacaksanız gidip amacına uygun bir konuda seviyeli bir üslub ile tartışın!
Konuya gelince:
Alıntı:
şeyh şamil
Nickli Üyeden Alıntı
Milli Eğitim Bakanlığı, ilköğretim 8’inci sınıflarda okutulan ‘halk kültürü’ dersinin müfredatına eşcinsel evlilikleri de aldı. Ders programında, eşcinsel evliliğe törelerin izin vermediği belirtilerek, “Yasal düzenleme mümkün değildir” denildi.
Bu ne talihsiz vede saçma bir yazıdır böyle!
Milli eğitim bakanlığının bu denli iç ve sığ bir yorumu kitaplara eklemesini şiddetle kınıyorum!
Ne demek töreler izin vermediği için yasal düzenleme mümkün değildir!
Töre kavramının gittikçe anlamını yitirdiği ülkemizde yarın birgün böyle birşeyi yasal düzenlemeye alabilirsin öylemi!
Töremi kaldı Türkiye'de!
Töre kavramı anlamını yitirmez diyerek Deniz Baykal'cılık yapmak isteyen kardeşlerimize:
15 yıl önce bu tarz konular konuşulamazdı bile!
Şimdi yasal olarak düzenleme yapılabilirmi yapılamazmı noktasına gelmişiz!
15 yıl sonra nolacak peki!
Töre izin vermiyormuş!
Törenin her izin vermediğini kitaba işliyormusun sen!
Olaylara bu kadar tozpembe yaklaşmak fazla iyimserlik olur! Dikkat etmişseniz büyük bir yıkıcı erozyona doğru sürükleniyoruz!
Önce eşcinsel hakları savunuculuğu gibi zırvalar çıktı. Ardından eşcinsel kulüb resmi olarak mümkün kılındı!
Şimdide henüz tam bir kişiliği olmayan, %70-80 gibi büyük bir kesiminin farklı idoller, heyecanlar, arayışlar içerisinde bulunduğu çocuklara bu tarz ahlaksız eylemleri devlet eliyle ders olarak okut!
Henüz eşcinselliğin anlamını dahi bilmeyen çocuklara bakın böyle böyle yapıyolar diye rehberlik et!
Tabir-i caizse "Eşşeğin aklına karpuz kabuğu sok!"
Yarın bizi ne bekliyor acaba diye düşünmemek elde değil!
Kendinize gelin ey insanlar. Kendinize!
Katil
Açık Profil bilgileri
Katil nickli üyeye özel mesaj gönderin
Katil´nin Web Sitesini ziyaret edin
Katil - Daha fazla Mesajını bul