Abartılacak ve geleceğimiz çocuklar adına korkulacak hiç bir şey göremiyorum..Bende eğitmenim.. Eşcinsellik başlı başına bir ders olarak işletilmiyor dikkat edin.. Dersin adı ne.. Halk kültürü.. Çeşitli halkların kültürleri anlatılıyor.. Bazı halkların eşcinsellik anlayışları konu içersinde yer alıyor..Ne deniyor..? Şu şu ülkelerde bu gibi anlayışlar yaygındır,normal karşılanır ancak bizim ülkemizde hem kamu vicdanına hemde töre anlayışımıza terstir,kanunlaştırılamaz.. Burda eşcinsellik övülüyor mu..? Ordaki çocuk elbette eşcinselliği bilmiyor..Onlar sormadan hocada aptal değil anlatacaktır elbette anlamını..Anlamını anlatıp neden ülkemizde bunun yasak olduğu açıklanan bir kavram bu..!! Ben bir derste bir makale içersinde kısaca yüzeysel olarak anlatılan bu olayda bir beis görmüyorum..Emin olun en az sizin kadar müslümanız bizde..Biliyoruz dini gerekleri..Abartmayın..Ben bu gün 4 yaşındaki yiğenime bunları anlatırım anlatıyorum..Çocuk iyi olanıda kötü olanıda bilecek.. Ayrıca bu konu 8. sınıfa giden gençlere anlatılıyor anasınıfı yada ilkokul çocğuklarına değil..Yani ergenlik çağına ermiş çocuklara..Ya dinimizde bile cinsellik küçük yaşta anlatılmalı deniliyor..Herşey anlatılmalı deniliyor..Bunda kötü olan nedir..?
|