Duygu Neyi İspat etmeye çalısıyon... Adam diyor ki; Dini Otoriteler diyor bunu yani siyasette olmayanlar diyor... Fıtır bayramı...
Hadi Diyelim senin dediğin doğru Walla alıştırdılar sizi bu lafa hodri meydan... Yazık...
Erbakan Başbakanı Sayn Gülü ne güçlüklerle o meydanlardan içeri soktu ... Tabi bu siyasi boyutu...
Ama duygu unutma Fıtır Bayramı İslam temolojisinin Bir terimidir(yani akademik olarak Ramzan Bayramı diye bir şey demiyolar...)... Ve bu senin vaya Şeyh şamilin düşünmesi veya tartışması gereken bir tatışma değil.. Akademik seviyede ikinizinde bilgisi yok ama Şeyh Şamil bir konuyu açıp bir Hata Yapan Laik Bir ülkenin başbakanın karışmaması gereken bir konuda hata yaptığını söylemiş...Yani Başbakan Koooskoca Bir imam Değil Laik bir Ülkenin başbakanı hatırlatırım...İmam ne demek ?
ayrıca kimsenin imanına laf etmek size düşmez, kendilerini sizden daha fazla müslüman sayan kim ?
"
Sende havalanma dilersen dostum..Buyur sana Kuran-ı Keirmden ayetli Efendimizin dilinden hadisli cevaplar verdim..SIkıysa aksini ispatla..Bekliyorum..Hodri meydan..Ne biçim müslümansınız siz ya.. Bilmiyormuş..O halde Kuran-ı Kerimde bilmiyor haşa tövbe..
Eee ne demişler ehli olmadığın konulara girme KAPAK olursun.."
Bu ne biçim uslup... Din den bahsederken normalde oladığın kadar islam terbiyesi ile konuş Dilin ile uslubun bir olsun...duydu...
Konu islam tarafından (10-02-2008 Saat 01:09 ) değiştirilmiştir..
|