10-02-2008, 02:26
|
|
|
Alıntı:
şeyh şamil Nickli Üyeden Alıntı
Şunuda belirteyim....
''Sayın başbakan havalandı şeker bayramı değil ramazan bayramı diye kızdı ama gerçeği fıtır bayramı başbakan bile bilmeden atıp tutuyor.Ne demişler bilmediğin konulara girme çünkü rezil olursun.''
|
Şimdi bunu söyleyip başbakanı resmen yalancılıkla itham ediyorsunuz..Bilip bilmeden atıp tutmak yalancılıktır değil mi..? Şimdide kalkmış ben bu haberi bir siteden aldım araştırıyorum diyorsunuz..Araştırmak için geç kalmadınız mı..? Niye haberi okur okumaz ''Allah Allah ben bunu araştırayım doğru mu acaba..?'' deme düşüncesini göstermediniz..?
İlk mesajınızla sondakilere bakın ve kendinizden utanın..Hangisi birbiriyle örtüşüyor bu yorumların..Önce kalk başbakana''havalandı bilip bilmeden atıp tutuyor..'' diyorsunuz ben size ayet ile kanıt gösterince seksen derece dönüyorsunuz.. Adam lafıma alındınız öyle mi..? Lafının arkasında duran adamdır,durmayan adam değildir..Bu hakaret değil ki bir gerçek..Laf atıp sonrada onu evirip çeviren adam mıdır sizce..? Peki siz söyleyin mertçe,ilk mesajınızla son mesaj aynı mı..? Ama elinizi sol yanınıza koyup cevap verin..Benzer bile değil değil mi.?;)
Evet üslubuma kızmış destekçiniz islam..Birincisi herks yorumunu yapar kime kimsenin avukatı değil burda..Benim üslubum gayet yerinde..Hiç kimse benim üslubumu eleştiremez..Bu dokunulmazlık yada haksızlık değildir..Duygu sömürsü yapmayın..
Foruma geldiğiniz günden beri yalan yanlış tezlerle yorumlarla hükümeti kötüleyip durdunuz..Size provakatörlük yapmayıın dedim hemen savunmaya geçip ''bu forumda özgürlük yokbiz istediğimizi diyemiyoruz,hemen ceza alıyoruz..'' diye duygu sömürüsü yaptınız..Ses etmedik ama boru değiliz..Bizim değerlerimize hakaret edeceksiniz bizde susacağız öyle mi..? Boşuna uğraşmayın kim kimin burda ne amaçla olduğunu gayet iyi biliyor..Yorumlarınız takiyye kokuyor..İftira ve kin kokuyor..Her yorumunuzda dini örnek gösterip,güya ben sizden dindarım tavırıları takınıyorsunuz..
Daha kendi ağzınızla söylüyorsunuz araştırmadığınız bir haber hakkında hemen başbakana havalandı rezil oldu diyorsunuz.. Bu ayetlerden sonra acaba yüznünüz kızardı mı..? Madem araştırmadınız niye başbakanı bu şekilde suçladınız..? Kendinize bir müslüman olarak başka müslüman hakkında yorum yapmayıda yakıştırıyorumusnuz..?
Ben Kuran'a muhalefet etmiyorum diyorsunuz ama Kuran'da adı geçtiği halde kaynağından emin olmadığınız yorumlara inanıyorsunuz..Yalan mı..? Kuran-Kerimde adı net şekilde geçen tek aydır Ramazan ve Ramazan Bayramı.. Ben görevimi yaptım ayetlerle kanıtladım.. Siz kendinizi üste çıkarmak için benim üslubumu eleştirdiniz ve lafı üslubuma getirip haklı çıkmaya çalıştınız.. Bu ne insanlık,ne müslümanlık nede ahlak şiarına yakışmaz.. Gerisi sizin vicanınıza kalmış.. Size cevap veripte kendimi daha fazla düşürmek istemiyorm..Siz zaten yeterince düştünüz..
selametle..
|
|
|